REGIUNEA IN OBIECTIV 25 septembrie 2019

Între 3 şi 5 octombrie, la Iaşi are loc a XII-a ediţie a Festivalului interetnic internațional CONFLUENTE, organizat de Asociația Italienilor din România. Despre acest subiect ne vorbeşte Petre Şuşu, managerul Ansamblului Artistic Profesionist “Constantin Arvinte”.

Aflat la cea de-a treia ediţie, “Festivalul cu umbrele”, care anul acesta se va desfăşura pe 28 şi 29 septembrie, este deja o tradiţie pentru strada Lăpuşneanu. Ideea festivalului a făcut parte dintr-un proiect socio-cultural amplu, pe care asociaţia Euro-Est l-a demarat acum mai bine de patru ani, ce şi-a propus “reanimarea” culturală a centrului oraşului şi a străzii Lăpuşneanu. În platou vine Anca Ciliac, organizator.

Din 30 septembrie, TVR Iaşi demarează grila de toamnă, iar realizatoarea TV Maria Florea ne spune cîte ceva despre noua sa emisune.

Silviu Timofte are 17 ani, este cercetaş şi elev la Liceul Teoretic "Al.I.Cuza" din Iaşi. În această vară, a pedalat 10.000 de km, iar astăzi vine la TVR Iaşi cu multe poveşti de pe drum.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions