REGIUNEA IN OBIECTIV - 19 aprilie 2019 | Live TVR Iaşi

Este Vinerea Sfântă pentru credincioşii romano-catolici. În această zi nu se celebrează Sfânta Liturghie, dar după-amiaza în bisericile catolice are loc o comemorare a Patimii și Morții lui Cristos și adorarea Sfintei Cruci. Mai multe despre sărbătoril...

adrian, blăjuţă, alexandra, haidău, akademy, talents, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV - 19 aprilie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 16/01/1970
Vizualizări: 7
Integrare

Este Vinerea Sfântă pentru credincioşii romano-catolici. În această zi nu se celebrează Sfânta Liturghie, dar după-amiaza în bisericile catolice are loc o comemorare a Patimii și Morții lui Cristos și adorarea Sfintei Cruci. Mai multe despre sărbătorile pascale catolice aflăm de la părintele Adrian Blăjuţă, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Romano-Catolice de Iași.

Copiii de la AKAdemy Talents, coordonaţi de Alexandra Haidău, ne-au pregătit un ou de Paşte, pe note!

Asociaţia Psiho-medicală „Bucuria de a fi“ organizează duminică, 21 aprilie, în Ziua Floriilor și a Paștelui Catolic, un spectacol caritabil, la Palatul Culturii. Intitulat „Scrisori între Pământ şi Cer”, evenimentul vrea să atragă atenţia asupra condiţiei pacienţilor cu cancer şi a familiilor lor, afectate deopotrivă de maladia secolului. În platou vin Mihaela Geran Palade, de la Asociaţia Psiho-medicală „Bucuria de a fi“ şi prof Anca Apetroaie, de la Palatul Copiilor Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions