REGIUNEA IN OBIECTIV - 9 aprilie 2019 | Live TVR Iaşi

Editura Universității „Al.I.Cuza” din Iași vă invită marți, 9 aprilie, de la ora 17.00, la Librăria Orest Tafrali, la lansarea volumului „Scriitori evrei de limbă română: de la rebeli marginali la critici canonici”, de Camelia Crăciun. O cunoaştem astă...

camelia, crăciun, victoria, săcultanu, cristina, stoica, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV - 9 aprilie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 09/04/2019
Vizualizări: 19
Integrare

Editura Universității „Al.I.Cuza” din Iași vă invită marți, 9 aprilie, de la ora 17.00, la Librăria Orest Tafrali, la lansarea volumului „Scriitori evrei de limbă română: de la rebeli marginali la critici canonici”, de Camelia Crăciun. O cunoaştem astăzi pe scriitoare.

„Livada de la școală” este un proiect prin care angajații Antibiotice doresc să insufle tinerei generații respectul față de protejarea mediului înconjurător, menținerea unui stil de viață sănătos, dar și cultivarea spiritului civic în comunitate. În platou vin consilierul educator Victoria Săcultanu, coordonatorul Centrului de îngrijire de zi pentru copii aflați în situații de risc din satul Cornești, comuna Miroslava, şi Cristina Stoica, consilier responsabilitate socială în cadrul companiei.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions