ACTUAL REGIONAL - 8 aprilie 2019 | Live TVR Iaşi

Rugby, șah şi badminton la Actual RegionalPreşedintele Asociaţiei Judeţene de Rugby Iaşi, Cornel Ghenea va vorbi despre perspectivele sportului cu balonul oval la Iași și în România.Alți doi invitați, Vladimir Danilov, secretarul Federației Române de Ş...

cornel, ghenea, vladimir, danilov, bogdan, deac, lucian, lucescu, tvr, iasi

ACTUAL REGIONAL - 8 aprilie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 08/04/2019
Vizualizări: 11
Integrare

Rugby, șah şi badminton la "Actual Regional"

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Rugby Iaşi, Cornel Ghenea va vorbi despre perspectivele sportului cu balonul oval la Iași și în România.

Alți doi invitați, Vladimir Danilov, secretarul Federației Române de Şah, împreună cu Bogdan Deac, cel mai bine cotat şahist la nivel internațional sub 18 ani vor prezenta obiectivele pentru următoarea perioadă, mai ales ca în aceste zile Iaşul găzduieşte un stagiu internațional sub îndrumarea unui mare maestru rus.

Nu în ultimul rând, în studio se vor afla reprezentanții echipei de badminton a Politehnicii Iași, vicecampioană naţională de seniori, Alina Popa - antrenor-jucător și sportivă Irina Călin.

Tot de la ora 19, puteți afla reacțiile antrenorilor echipelor de fotbal Politehnica Iaşi şi Aerostar Bacău după meciurile de la sfârșitul săptămânii, dar și a lui Vlăduț Simionescu, medaliat cu bronz la Grand-prix-ul de judo din Antalya.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions