REGIUNEA IN OBIECTIV - 3 aprilie 2019 | Live TVR Iaşi

Conf. dr. Ilie Fârte, de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice din Universitatea Al.I.Cuza Iaşi şi conf. dr. Cătălin Negoiţă, preşedintele ARACIP vorbesc despre al XII-lea congres internațional de istorie a presei, cu tema „190 de ani d...

ilie, fârte, cătălin, negoiţă, constantin, tofan, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV - 3 aprilie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 03/04/2019
Vizualizări: 19
Integrare

Conf. dr. Ilie Fârte, de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice din Universitatea "Al.I.Cuza" Iaşi şi conf. dr. Cătălin Negoiţă, preşedintele ARACIP vorbesc despre al XII-lea congres internațional de istorie a presei, cu tema „190 de ani de presă în spațiul de limbă română (1829-2019)”. Acesta se va desfăşura în perioada 12-13 aprilie, la Iaşi.

Casa de Cultură din Botoşani invită publicul la teatru și la înscrieri. Despre ce este vorba aflăm de la Valentin Rău, directorul Casei de Cultură „Nicolae Iorga” din Botoşani.

Artistul Constantin Tofan vine în platou să ne spună despre expoziția sa de pictură și grafică „Lumea mea”. Aceasta are loc la Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași în perioada 4 – 22 aprilie.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions