REGIUNEA IN OBIECTIV 14 martie 2019

Astazi la "Regiunea in obiectiv" vom sta de vorbă cu Lucian Curelariu, vocalist şi chitarist de la TRUPA 9, despre motivele pentru care au lansat imnul campaniei "România vrea autostrăzi", în realizarea căruia au atras numeroşi prieteni, între care se numără şi constructorul primului metru de autostradă din Moldova, Ștefan Mandachi.

Telespectatorii pot suna sau scrie pe pagina de FaceBook a emisiunii pentru a câştiga invitaţii la spectacolul în care Nicu Alifantis, Mircea Baniciu și Mircea Vintilă se unesc (se reunesc?) sub deviza ”Tandrețuri pentru femei cu… decât trei corifei” în luna lui … Mărțișor la Suceava 15 martie, Botosani, 17 martie şi Iaşi, 19 Martie.

Luni, 18 martie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, are loc spectacolul de teatru, muzică şi dans “Călătorie în viitorul de ieri”. Despre ce este vorba ne spun Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Iasi si Adrian Stefan, coordonatorul Trupei “The Sky”.

Asociația Help Autism implementează în perioada Iulie 2018 - noiembrie 2019 proiectul „Creșterea implicării ONG-urilor și partenerilor sociali în promovarea politicilor publice alternative pentru copiii cu TSA (Tulburări din Spectrul Autist)”. Sergiu Raiu, coordonatorul proiectului, vine astăzi să ne vorbească despre el.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions