REGIUNEA IN OBIECTIV - 13 martie 2019 | Live TVR Iaşi

Fosta Fabrică de Tricotaje din Păcurari, clădire-monument istoric, se află în pericol. Reabilitată, ar putea fi repusă în serviciul comunității - poate deveni, de exemplu, un centru cultural de cartier. Laura Frenţescu ne spune despre petiţia iniţiată ...

laura, frentescu, liviu, suhar, vasilica, oncioaia, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV - 13 martie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 13/03/2019
Vizualizări: 26
Integrare

Fosta Fabrică de Tricotaje din Păcurari, clădire-monument istoric, se află în pericol. Reabilitată, ar putea fi repusă în serviciul comunității - poate deveni, de exemplu, un centru cultural de cartier. Laura Frenţescu ne spune despre petiţia iniţiată de Asociaţia CIVICA Iaşi.

Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi a găzduit, la Palatul Culturii, expoziția retrospectivă a artistului plastic Liviu Suhar. Cu acest prilej a fost lansat catalogul de expoziție „Liviu Suhar – Pictura din patrimoniul Muzeului de Artă Iași”. Ne vizitează chiar maestrul!

În cadrul Programului „Autori Iubiți și Cărțile lor la Iași”, Iaşul Cultural, Editura și Librăriile SEDCOM LIBRIS și Editura POLIROM vă invită joi, la Casa Cărții Iași, la întâlnirea cu scriitorul Vasilica Oncioaia, care va citi din volumul său, “Spectacolul poeziei în teatrul lui Eugene Ionesco”. Vasilica Bălăiţă, gazda evenimentului, ne adresează invitaţia.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions