REGIUNEA IN OBIECTIV 31 ianuarie 2019

Consiliul Judeţean Iaşi şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport organizează vineri, 1 februarie, la Teatrul Luceafărul din Iaşi, festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi ieşeni din 2018. Aflăm mai multe despre acest eveniment de la Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi şi Alexandru Cișman, de la Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport.

Despre călătoriile lui Marius Chivu în Himalaya și Anzi, despre poezie și proză, despre pasiunea pentru fotografie, despre „Dilema veche” și „Iocan”, despre scris și despre multe altele se discută astăzi, într-un eveniment organizat de Biblioteca Județeană „Costache Sturdza”. Detalii, de la Adrian Jicu, directorul Bibliotecii Județene „Costache Sturdza” din Bacău.

România a preluat preşedinţia Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019 şi a ales ca motto „Coeziunea ca valoare comună europeană“. Ce ştiu românii despre rolul României în această calitate, ce poate, ce nu poate şi ce trebuie să facă pe perioada mandatului aflăm de la prof dr univ George Poede de la Faculatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice a UAIC Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions