REGIUNEA IN OBIECTIV 23 ianuarie 2019 | Live TVR Iaşi

Un cuplu din Iași a reușit un veritabil record. Soții Alexandru și Cristina Bădan au câștigat Butonul de Diamant, din partea YouTube. Este cea mai importantă distincție oferită de această platformă canalelor care depășesc 10 milioane de abonați. Alexan...

alexandru, badan, carmen, olaru, ilinca, nazarie, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 23 ianuarie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 23/01/2019
Vizualizări: 44
Integrare

Un cuplu din Iași a reușit un veritabil record. Soții Alexandru și Cristina Bădan au câștigat Butonul de Diamant, din partea YouTube. Este cea mai importantă distincție oferită de această platformă canalelor care depășesc 10 milioane de abonați. Alexandru Bădan ne dezvăluie povestea acestui succes şi a distincţiei istorice pentru Iaşi.

Liceul de Informatică “Grigore C Moisil” din Iasi a iniţiat simpozionul “Noi perspective ale educaţiei în era digitală”, în vederea construirii unei reţele de comunicare între mediile educaţionale preuniversitar şi universitar, dar şi comunitatea locală de afaceri în IT. Evenimentul s-a încheiat astăzi, iar directorul liceului Cristina Timofte ne spune cu ce rezultate.

Ilinca Nazarie ne da detalii în direct de la Palatul Culturii despre pregătirile pentru ceremonia decernării municipiului Iaşi a titlului de Capitală Istorică a României de către Preşedintele Klaus Iohannis.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions