REGIUNEA IN OBIECTIV 10 ianuarie 2019 | Live TVR Iaşi

30 de persoane fără adăpost au fost ferite de îngheţ de Serviciul Voluntar de Ambulanță Iaşi. Ce s-a întâmplat mai departe cu acestea aflăm de la aflăm de la Marius Graţian Benchea, şeful Serviciului Voluntar de Ambulanţă Iaşi.Dr. Laurenţiu Chirirac, m...

marius, graţian, benchea, mihaela, munteanu, horia, andreescu, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 10 ianuarie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 10/01/2019
Vizualizări: 22
Integrare

30 de persoane fără adăpost au fost ferite de îngheţ de Serviciul Voluntar de Ambulanță Iaşi. Ce s-a întâmplat mai departe cu acestea aflăm de la aflăm de la Marius Graţian Benchea, şeful Serviciului Voluntar de Ambulanţă Iaşi.

Dr. Laurenţiu Chirirac, muzeograf la Muzeul “Ştefan cel Mare Vaslui”, ne vorbeşte despre cei 544 ani impliniti de la „Lupta de la Vaslui - Podul Inalt” și despre Redeschiderea Expoziției permanente a Muzeului Județean „Ştefan cel Mare” Vaslui.

Vineri, 11 ianuarie, de la ora 19, dirijorul Horia Andreescu revine în faţa publicului ieşean pentru a continua integrala Brahms-Schumann pe care şi-a propus-o alături de Orchestra Filarmonicii „Moldova” din Iaşi în această stagiune. Dar mai întâi, trece prin platoul TVR Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions