REGIUNEA IN OBIECTIV 12 decembrie 2018

Gala Star of Hope 2018 "Împreună dăruim speranţă" pentru susţinerea celor 254 de copii cu dizabilități din 5 Centre de Terapie Star of Hope România are loc joi, 13 decembrie, la Teatrul Naţional Iaşi şi beneficiază de un concert de excepţie susţinut de LAURA BRETAN, PER ERK HALLIN şi COSTEL BUSUIOC. În platou vine Aurora Vatamaniuc, managerul Fundaţiei Star of Hope.

Astăzi, la Palatul Culturii are loc Gala Patrimoniului Cultural din Regiunea Nord-Est dedicată actorilor regionali care promovează patrimoniul cultural material și imaterial al acestei regiuni. Detalii ne dă în direct Ilinca Nazarie.

Cei de la Fundaţia "Un Coup de Main d'Emmaus" au împărţit anul trecut 500 de litri de ciorbă de legume oamenilor fără adăpost din Iaşi. Anul acesta îsi propun ca pe parcursul lunilor reci să gătească cel puțin 1.000 de litri de ciorbă de legume, activitate pentru care au nevoie de ajutorul nostru. Mai multe ne spun Dana Andron, responsabil departament social la Fundaţia "Un Coup de Main d'Emmaus" şi Maurin Parrot, voluntar în cadrul Fundaţiei "Un Coup de Main d'Emmaus".

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions