REGIUNEA IN OBIECTIV 3 decembrie 2018 | Live TVR Iaşi

Librăria Cartea Românească din Iaşi invită publicul iubitor de literatură marți, 4 decembrie, la lansarea cărții ”De partea bună a ierbii”, semnată de prozatorul Răsvan Popescu.Arhitectul Radu Negoiţă a lansat de curând cartea ”Disconfort Residence. Cu...

radu, negoiţă, grupul, de, copii, “nicoară, timiş”, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 3 decembrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 03/12/2018
Vizualizări: 10
Integrare

Librăria "Cartea Românească" din Iaşi invită publicul iubitor de literatură marți, 4 decembrie, la lansarea cărții ”De partea bună a ierbii”, semnată de prozatorul Răsvan Popescu.
Arhitectul Radu Negoiţă a lansat de curând cartea ”Disconfort Residence. Cum să identifici capcanele din schița apartamentului pe care vrei să-l cumperi”. Autorul vine astăzi la noi, ca să ilustrăm împreună zicala “cine nu cască ochii, cască punga”.
TVR Iaşi transmite în direct, de la ora 17.00, în exclusivitate, reinaugurarea Sinagogii Mare din Iaşi, cel mai vechi monument de cult evreiesc din ţară, cu ocazia sărbătorii Hanuka. Evenimentul va fi comentat în direct de colegul nostru, jurnalistul Cătălin Sava.

Astăzi, la Muzeul Municipal Iaşi, are loc vernisajul Tabăra De Creaţie Dragomireşti (Maramureş). Cu acest prilej, ne vizitează grupul de copii “Nicoară Timiş”, din Dragomireşti.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions