REGIUNEA IN OBIECTIV 28 noiembrie 2018 | Live TVR Iaşi

Grupul ieşean “KARMS” a câştigat de curând Marele Premiu la Festivalul Naţional de Jazz Studenţesc “Jazz Napocensis”. Alături de noi vin astăzi cei 5 membri ai trupei.Sub egida „Biblioteca Unirii”, pe 1 decembrie, la Biserica Ortodoxă „Sfântul Sava” di...

adrian, jicu, karms, anca, madeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 28 noiembrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 28/11/2018
Vizualizări: 28
Integrare

Grupul ieşean “KARMS” a câştigat de curând Marele Premiu la Festivalul Naţional de Jazz Studenţesc “Jazz Napocensis”. Alături de noi vin astăzi cei 5 membri ai trupei.
Sub egida „Biblioteca Unirii”, pe 1 decembrie, la Biserica Ortodoxă „Sfântul Sava” din Perugia va fi inaugurat un fond de carte românească destinat atât românilor care trăiesc în regiunea Umbria, cât și italienilor care doresc să afle mai multe despre cea mai numeroasă comunitate din peninsulă. Cu ajutorul câtorva dintre editurile importante din România, au fost adunate peste 3.000 de volume care vor ajunge în Italia, contribuind la o mai bună cunoaştere a culturii române în spaţiul italian. Adrian Jicu, directorul Bibliotecii, vine tocmai de la Bacău pentru a ne da mai multe detalii.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions