REGIUNEA IN OBIECTIV 27 noiembrie 2018 | Live TVR Iaşi

Miercuri, 28 noiembrie, Editura GAMA îi invită pe ieșeni la un dialog despre relaţia copiilor cu dispozitivele electronice. Evenimentul face parte din lista proiectelor care compun campania de educaţie pentru lectură și joc, cu tema ZIUA ÎN CARE AVEM T...

regiunea, in, obiectiv, 27, noiembrie, 2018

REGIUNEA IN OBIECTIV 27 noiembrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 27/11/2018
Vizualizări: 11
Integrare

Miercuri, 28 noiembrie, Editura GAMA îi invită pe ieșeni la un dialog despre relaţia copiilor cu dispozitivele electronice. Evenimentul face parte din lista proiectelor care compun campania de educaţie pentru lectură și joc, cu tema ZIUA ÎN CARE AVEM TIMP. Această zi este marcata pe 2 decembrie, când părinţii şi copiii sunt încurajaţi să petreacă împreună timpul, departe de ecranele televizoarelor, calculatoarelor, tabletelor sau telefoanelor. Invitatele emisiunii sunt Diana Mocanu, directorul Editurii GAMA, şi prof Serinella Zara, de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, fondator al Clubului „Logos”.

Medicul Maria Stătescu lansează joi, la Muzeul Unirii, cartea “Destine în derivă” şi vernisează expoziţia de pictură “Oraşul cu trei sute de biserici”. Volumul de memorialistică “Destine în derivă” reprezintă omagiul autoarei pentru cei dispăruţi în negura gulagului, o contribuţie importantă la dosarul dramelor românilor din Basarabia.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions