REGIUNEA IN OBIECTIV 26 octombrie 2018

Astăzi, la ora 17.00, la librăria „Orest Tafrali”, Nicoleta Dabija își lansează volumul „aici nu se moare niciodata”, pe care îl prezinta întâi la TVR Iaşi.
Serviciul Voluntar de Ambulanţă Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi United Business Center, organizează, pe 28 octombrie, primul Maraton Internaţional care va avea loc în Iaşi! Nicu Severin Sânzianu ne spune care sunt conditiile de participare si probele din concurs.
Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului de Film Documentar DocEst se apropie cu paşi repezi! În pregătirea festivalului, în perioada 23 octombrie - 5 noiembrie, la Institutul Francez din Iaşi va avea loc un workshop de film documentar coordonat de regizorul Dragoş Zămosteanu, în care participanţii vor învăţa tehnicile filmului documentar şi vor realiza în echipă un film marca DocEst, având ca temă Centenarul Marii Uniri. Aflăm mai multe amănunte de la invitatele noastre - Alexandra Tugui, asistent la British Council Iaşi, Mădălina Spinaru, referent cultural la Centrul Cultural German Iaşi, Raluca Vârlan-Bondor, Coordonator programe culturale şi comunicare la Institut français Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions