REGIUNEA IN OBIECTIV 24 octombrie 2018

Anul acesta, se împlinesc 70 de ani de când, în Monitorul Oficial din 26 octombrie 1948, s-a publicat Hotărârea Ministerului Învățământului Public, privind înființarea Institutului Politehnic ”Gh. Asachi” din Iași care cuprindea patru facultăți, Facultatea de Mecanică fiind una din ele. Cu această ocazie, Facultatea de Mecanică organizează o Sesiune Aniversară vineri, 26 octombrie, în Aula Magna ”Carmen Sylva” a Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iaşi. Aflăm mai multe despre această sărbătoare de la decanul Facultăţii de Mecanică, conf dr ing Gelu Ianuş şi de la prof dr ing Dumitru Olaru.
La 17.30, la Roman, începe partida de handbal feminin dintre echipa din localitate şi campioana CSM Bucureşti. Lucian Lucescu face parte din echipa noastră prezentă la Roman pentru transmisia în direct a meciului şi ne spune care sunt ultimele noutăţi de la faţa locului.
Sâmbătă, 20 octombrie, au avut loc festivităţile dedicate aniversării a 100 de ani de existenţă a Colegiului Naţional ”Cuza Vodă” Huşi. Cum a fost întâlnirea foştilor elevi cu şcoala unde au învăţat aflăm de la invitaţii noştri - prof univ dr ing Neculai Eugen Seghedin, prorector UTI şi
prof.univ.dr.emerit Petru Ioan – UAIC Iaşi, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social – Politice.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions