REGIUNEA IN OBIECTIV 22 octombrie 2018 | Live TVR Iaşi

Asociaţia Tinerilor Români din Afara Graniţelor împreună cu Asociaţia Culturală OPIS Band, organizează marţi, la ora 19.00, un eveniment menit să promoveze tinerii artişti ieşeni, într-un concert de muzică LIVE. Mai multe ne spun Irina Gorga şi prieten...

irina, gorga, alexandru, paunescu, andra, ioana, anițoaie, ana, nenescu, eugen, toboş, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 22 octombrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 22/10/2018
Vizualizări: 6
Integrare

Asociaţia Tinerilor Români din Afara Graniţelor împreună cu Asociaţia Culturală OPIS Band, organizează marţi, la ora 19.00, un eveniment menit să promoveze tinerii artişti ieşeni, într-un concert de muzică LIVE. Mai multe ne spun Irina Gorga şi prietenii ei.
Reprezentanții Centrului pentru Soluționarea Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar participă la o conferinţă de presă în sediul Primăriei Iaşi, marţi. Conferinţa face parte din campania prin care încearcă mediatizarea în rândul consumatorilor a beneficiilor pe care le pot avea românii prin intermediul acestei instituţii, în relaţia cu băncile sau IFNurile. În platou vine Alexandru Păunescu, membru al Colegiului de Coordonare al CSALB, directorul juridic al Băncii Naţionale a României.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions