REGIUNEA IN OBIECTIV - 19 octombrie 2018

Începem emisiunea cu un moment IN MEMORIAM Mandache Leocov – Ultima sa apariţie la TVR Iaşi a fost în emisiunea „Bună dimineața, Moldova!” din 20 ianuarie 2017, când a fost în dialog cu Steliana Orăşanu despre Castanul Unirii.
Premiera de la Ateneul Iaşi, "Pijamale", aduce cu sine și o serie de intrigi, farse pline de umor, infidelități, decepții, promisiuni ce nu pot fi ținute, răsturnări de situație și schimburi de identităţi, care vă vor ține cu sufletul la gură și vă vor provoca râsul. Despre spectacolul care are loc sâmbătă, la ora 19.00, ne spune mai multe Andrei Ciobanu, regizorul piesei.
În perioada 21 – 31 octombrie, comunitatea academică a Universității „Al.I.Cuza” va organiza o suită de evenimente dedicate împlinirii a 158 de ani de la fondarea primei universități moderne a României . Aflăm detalii din program de la prof. univ. dr. Ionel Mangalagiu, prorector la UAIC.
Luni, pe 22 octombrie, de la 17.30 se redeschide Clubul de literatură „V. Voiculescu" al UMF Iași, ce are o vechime de peste 4 decenii. Aflăm şi ce volum se lansează cu această ocazie, de la Richard Constantinescu, coordonatorul Clubului.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions