REGIUNEA IN OBIECTIV 16 octombrie 2018

Astăzi, cu prilejul Zilei Mondiale de Prevenire a Stopului Cardiac, 100 de angajati ai companiei Antibiotice au beneficiat de cursuri de prim ajutor organizate de companie în parteneriat cu UPU-SMURD Iaşi şi Disciplina și Medicina de Urgenţă din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa. În platou vin prof univ dr Diana Cimpoeşu, medic-şef al UPU din cadrul Spitalului Judeţean „Sfântul Spiridon“ din Iaşi şi coordonator al SMURD Iaşi şi dr Mihaela Moşneguţu, directorul medical al Antibiotice SA.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani a realizat o radiografie economică a judeţului, care a scos în evidență realitățile crunte din punct de vedere economic și social. Prin telefon vorbim cu Valeriu Iftime, preşedintele Camerei de Comerţ Botoşani.
Asociațiile "Împreună pentru A8" şi "Moldova vrea autostradă" demarează campania civică de strângere de semnături pentru construirea autostrăzilor A8 și A7, infrastructură ce reprezintă o condiţie obligatorie pentru dezvoltarea durabilă economică şi socială a Moldovei și recuperarea decalajului față de restul țării. De vorbă cu Ionel Apostol, preşedintele Asociaţiei “Împreună pentru A8” şi Cătălin Urtoi, vicepreşedintele Asociaţiei “Împreună pentru A8”.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions