REGIUNEA IN OBIECTIV 8 octombrie 2018 | Live TVR Iaşi

La Şcoala Gimnazială “Vasile Alecsandri” din Mirceşti se pune la cale organizarea unui concurs pentru elevi, pe teme de creaţie plastică şi literară şi nu numai. Despre această intenţie dar şi despre multele activităţi în care sunt implicaţi copiii ne ...

gabriela, ghercă, patrizia, ciofi, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 8 octombrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 08/10/2018
Vizualizări: 21
Integrare

La Şcoala Gimnazială “Vasile Alecsandri” din Mirceşti se pune la cale organizarea unui concurs pentru elevi, pe teme de creaţie plastică şi literară şi nu numai. Despre această intenţie dar şi despre multele activităţi în care sunt implicaţi copiii ne spune mai multe Gabriela Ghercă, directorul şcolii.
Ieri s-a încheiat la Iaşi cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional pentru Literatură şi Traduceti Iaşi (FILIT). Aflăm cum a fost ediţia din acest an a Festivalului de la Florin Lăzărescu, coordonatorul de programe la FILIT 2018.
Ediţia din acest an a Galei Premiilor Operelor Naţionale, care se va desfăşura pe 9 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Naţional din Iaşi, este dedicată Aniversării Centenarului României. Spectacolul îi va avea ca invitaţi speciali pe soprana Patrizia Ciofi şi pe tenorul Fabio Armiliato.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions