REGIUNEA IN OBIECTIV 5 octombrie 2018

Grupul civic " Împreună pentru A8 " care luptă pentru construirea autostrăzilor în regiunea Moldova a obținut personalitate juridică. Titulatura grupului s-a modificat în Asociația "Împreună pentru A8" . Care sunt obiectivele noii formaţiuni aflăm de la Ionel Apostol şi Cătălin Urtoi, preşedintele, respectiv vicepreşedintele asociaţiei.
Duminică, 7 octombrie, colectivul Teatrului "Mihai Eminescu" din Botoșani așteaptă iubitorii de teatru la spectacolul caritabil "Bocitoarele vesele", o comedie de succes în regia lui Alexandru Vasilache. Mai multe detalii ne dă prin telefon Traian Apetrei, directorul teatrului.
În cadrul celei de a treia ediţii a “Nopţii galeriilor”, iubitorii de artă pot vizita galeriile ieşene între 19.00 şi 1.00 noaptea. George Pleşu ne spune ce noutăţi sunt pregătite anul acesta.
Ai peste 16 ani? Ești dispus la efort fizic îndelungat? Vrei să participi la un team building complex și motivant?
Ce ești dispus să faci ca voluntar în acest festival? Dacă ai răspuns DA la aceste întrebări, poţi fi voluntar la ROCK'N'IAȘI INDOOR 2018, Detalii de la Adi Căliman, cel care pune la cale a XI-a ediţie a evenimentului.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions