REGIUNEA IN OBIECTIV 14 septembrie 2018 | Live TVR Iaşi

În perioada 11-18 septembrie, la Palatul Culturii se vor derula o serie de evenimente sub genericul Refresh Heritage Week. Mai multe detalii aflăm în direct de la Andreea Ştiliuc şi invitaţii săi.Asociaţia pentru Promovarea Dezvoltării Personale din Ba...

carla, popa, eduard, costin, andreea, stiliuc, raluca, aftene, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 14 septembrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 14/09/2018
Vizualizări: 32
Integrare

În perioada 11-18 septembrie, la Palatul Culturii se vor derula o serie de evenimente sub genericul Refresh Heritage Week. Mai multe detalii aflăm în direct de la Andreea Ştiliuc şi invitaţii săi.
Asociaţia pentru Promovarea Dezvoltării Personale din Bacău implementează, începând cu luna august, proiectul “Familia, tradiţii şi obiceiuri sănătoase” al cărui scop dezvoltarea capacității de a cunoaşte şi valorifica obiceiurile şi tradiţiile familiei româneşti prin respectarea, practicarea şi transmiterea lor generaţiilor actuale şi viitoare. Alături de noi, Carla Popa, managerul proiectului.
Un grup de piloţi pornesc într-un raid aerian cu avioane de mici dimensiuni pe ruta Iaşi-Bacău-Suceava-Iaşi. Aflăm care este scopul acestui raid de la Adrian Prisecaru, comandantul Detaşamentului Ultralight din cadrul Aeroculubui Român şi de la pilotul Eduard Costin.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions