REGIUNEA IN OBIECTIV 5 iulie 2018 | Live TVR Iaşi

Astăzi, la „Regiunea în obiectiv”, călătorim prin Moldova. Pornim din satul ce dă numele uneia dintre cele mai vechi civilizaţii din Europa - Cucuteni. De peste zece ani, aici se desfăşoară un eveniment care schimbă ritmul obişnuit al vieţii din mediul...

ionela, mihuleac, bianca, achiței, ilinca, apostol, andrei, mariciuc, flavius, alin, damean, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 5 iulie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 05/07/2018
Vizualizări: 36
Integrare

Astăzi, la „Regiunea în obiectiv”, călătorim prin Moldova. Pornim din satul ce dă numele uneia dintre cele mai vechi civilizaţii din Europa - Cucuteni. De peste zece ani, aici se desfăşoară un eveniment care schimbă ritmul obişnuit al vieţii din mediul rural. Despre Simpozionul de Arte Vizuale „HUMAn” ne vorbeşte Ionela Mihuleac.
Mâine începe la Vatra Dornei a doua ediţie a Festivalului de folk, rock şi jazz „Bucovina Acoustic Park”. Detalii aflăm de la Violeta Codorean, directorul Casei de Cultură „Platon Pardău”.
Tot începând de mâine, la Săveni, Memorialul Ipoteşti şi Botoşani va avea loc Festivalul Naţional de Muzică Folk pentru Copii şi Tineret „Seri Melancolice Eminesciene”. Invitat este Flavius Alin Damean, de la Asociația Culturală „Arlechin” Botoșani.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions