Reporter Special - Anotimpurile Creatiei | Live TVR Iaşi

Ultima săptămână a lunii mai a fost una mai încinsă pentru 64 de studenţi reuniţi la Suceava pentru a participa la a 25-a ediţie a unui inedit concurs.Hard and Soft este o competiţie iniţiată de Universitatea de aici încă din 1993, care îsi propune să ...

alexandru, halmagea, cristian, dobre, dragoş, popescu, ioan, creţu, radu, scutelnicu, călin, baciu, adrian, graur, timothy, hall, dan, trofin, tvr, iasi, hard&soft

Reporter Special - Anotimpurile Creatiei

Publicat de: Mihaela
Data: 26/06/2018
Vizualizări: 5
Integrare

Ultima săptămână a lunii mai a fost una mai încinsă pentru 64 de studenţi reuniţi la Suceava pentru a participa la a 25-a ediţie a unui inedit concurs.
Hard and Soft este o competiţie iniţiată de Universitatea de aici încă din 1993, care îsi propune să testeze abilităţile studenţilor în inginerie şi teoria informaţiei de a rezolva într-un timp relativ scurt o problemă practică. Iar aceasta le este prezentată doar la începutul concursului. În acest an, tema propusă a fost realizarea unei staţii meteo autonome, fără componente în mişcare. Poate şi pentru că anul trecut au avut de realizat ceva cu foarte multă mişcare – o bicicletă inteligentă.
Cele 16 echipe, a câte 4 membri, aliniate la start au tras la sorţi laboratoarele de lucru şi au primit componentele electronice necesare realizării temei. Regulamentul concursului le permite să folosească şi alte componente hardware, procurate de ei, dar nu mai mult de 20% din cele puse la dispoziţie de organizatori.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions