REGIUNEA IN OBIECTIV 19 iunie 2018

Pe 29 iunie, la Iaşi se dă startul unei serii de conferinţe gratuite despre legea insolvenţei persoanei fizice şi darea în plată. Informaţii aflăm de la Cristian Teodosiu, Partener Coordonator al Rominsolv Filiala Iasi şi prof univ dr Gheorghe Piperea, membru INSOL Europe.
Scriitoarea Anca Mizumschi își lansează volumul „Țara mea suspendată”, la Iași, pe 19 iunie. Alături de autoare, sosită pentru turneul cărții sale tocmai din S.U.A, vor vorbi Liviu Antonesei, Bogdan Crețu și Șerban Axinte. Altele aflăm chiar de la autoare.
Un studiu realizat de Universitatea Harvard, pe parcursul a 75 de ani, a relevat faptul că viața oamenilor poate fi mult îmbunătățită atunci când se ține cont de calitatea relațiilor cu ceilalți.
Pornind de la concluziile acestui studiu, dar și de la îndelungata experiență a analizării comportamentului uman în fața problemelor cotidiene, specialiștii Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași au elaborat o serie de recomandări care permit îmbunătățirea calității vieții.
Psiholog Andreea Nester – Spitalul Clinic de Psihiatrie „Socola” Iasi vine în platoul TVR Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions