REGIUNEA IN OBIECTIV 14 mai 2018 | Live TVR Iaşi

Peste 100 de bibliotecari din țară și străinătate vor participa săptămâna viitoare la cea mai importantă manifestare de profil găzduită în Bacău în ultimii 25 de ani, „Biblioteca publică - soluții și perspective în dezvoltarea comunității” se numeşte c...

adrian, jicu, cristian, neacsu, razvan, ratoi, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 14 mai 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 14/05/2018
Vizualizări: 19
Integrare

Peste 100 de bibliotecari din țară și străinătate vor participa săptămâna viitoare la cea mai importantă manifestare de profil găzduită în Bacău în ultimii 25 de ani, „Biblioteca publică - soluții și perspective în dezvoltarea comunității” se numeşte conferința si despre ea ne vorbeşte Adrian Jicu, directorul Bibliotecii Județeane „C. Sturdza” din Bacău.
Pe 14 mai testăm în HALA FiX cea mai recentă producție marca Teatru FiX realizată în colaborare cu Addarta.
Stanca Jabeniţan, de la Teatrul FIX şi Maria Comârlău, PR Hala FIX sunt la noi în studio!
Ingenious Drama Festival deschide înscrierile pentru ediția a 19-a a Festivalului de teatru, aflat sub egida asociației Ingenious Drama. Între 1 mai și 1 iunie, toți adolescenții pasionați de teatru sunt așteptați pe site-ul oficial pentru a-și depune înscrierile. Invitaţii Ancăi Medeleanu sunt Cristian Neacșu, coordonator de proiect I.D. Fest 17 şi Răzvan Răţoi, Coordonator al departamentului de marketing I.D. Fest.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions