REGIUNEA IN OBIECTIV 10 mai 2018

Pianistul şi dirijorul Operei Metropolitan, Vlad Iftinca, începe astăzi a doua parte a masterclass-ului pe care îl susţine pentru studenţii, masteranzii şi doctoranzii de la Universitatea de Arte din Iaşi. Conf univ dr Vasilica Stoiciu Frunză vine în platoul TVR Iaşi să ne povestească mai multe.
Astăzi, la Biblioteca Municipală “Radu Rosetti”din Oneşti se aniversează două decenii de Ex-Libris. Despre acest subiect vorbim la telefon cu Ionuţ Tenie, directorul Bibliotecii.
Un alt subiect al emisiunii este Radman Auto Moto By Lsm Drift Team, conceptul ce unește toți pasionații sportului cu motor. Se întâmplă la Vaslui pe 12 şi 13 mai, iar Petru Volocaru, organizatorul acestui eveniment, ne oferă detalii.
Eurovision Song Contest 2018 a debutat marţi seară, la Lisabona, iar concursul, aflat la cea de-a 63-a ediţie, este difuzat în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+, de la ora 22.00. Azi, România va trece prin emoţiile semifinalei Eurovision. Alături de noi şi de concurenţii români este Ingrid Marc, blogger Eurovision.
Profesorii din catedra de instrumente de suflat-percuție a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” Iași organizează în perioada 10-13 mai Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală „Ioan Goia”. Vorbim despre acest subiect cu prof. Sergiu Sandu.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions