REGIUNEA IN OBIECTIV 2 mai 2018

Ediţia de astăzi a emisiunii "Regiunea în obiectiv" este dedicată artelor frumoase. Avem, pentru dvs, concerte, filme şi voie bună.
Începem cu lucruri mai serioase! Al XXIII-lea Congres Internațional al Asociației Dentare Române pentru Educație și al Societății Balcanice de Stomatologie va fi intre 10 şi 12 mai, la Iaşi. Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna, preşedintele celei de-a 23-a ediții a Congresului Societății Balcanice de Stomatologie, vine să ne povestească mai multe.
Profesorul univ. dr. Laurenţiu Şoitu, de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, ne vorbeşte despre recenta Conferinţă Internaţională de Educaţie a Adulţilor - Educaţia pentru valori – continuitate şi context.
Începând de azi, timp de 11 zile, orașul pulsează altfel. Începe Festudis Iasi! Alături de noi, Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi.
Între 2 şi 5 mai, Festivalul Filmului Francez ajunge la Iaşi, la Cinema Ateneu, cu cea de a 22-a ediţie, al cărei cuvânt de ordine este „schimbare”. De ce, ne explică
Raluca Varlan-Bondor, responsabil cultură şi comunicare la Institutul Francez din Iaşi (Institut français Iaşi).

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions