REGIUNEA IN OBIECTIV 26 aprilie 2018

Astăzi, la "Regiunea în obiectiv"
Anca Medeleanu vă încurajează să faceţi sport! Împreună cu Alexandra Toma, coordonatoarea proiectului Cros pentru școli, şi Ciprian-Mihai Paius, directorul executiv al Fundaţiei Comunitare Iaşi, vorbim despre un proiect cu tradiţie, deja. "Cros pentru școli" este un eveniment sportiv, prin care ieșenii susțin inițitivele din comunitate, de a îmbunătăți educația ieșeană. Cea de-a 4-a ediție este în 19 mai.
55 de ani de „Arcanul USV”! Ansamblul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (Ansamblul Arcanul USV Suceava Romania) marchează astăzi acest eveniment printr-un concert aniversar, găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor. Un motiv bun pentru a vorbi cu Sorin Pohoaţă, coordonatorul Ansamblului.
Prin telefon, Adrian Jicu,
Directorul Bibliotecii Județene „C. Sturdza” din Bacău ne oferă detalii despre dubla lansare de carte, de astăzi.
Asociația ARTIS din Iași și Asociația Obștească MIA din Chișinău lansează la Chișinău proiectul Centenarul Filmului Românesc. Evenimentul are loc vineri, 27 aprilie, la Cinema Odeon, din Chișinău, iar Andrei Giurgia, preşedintele Serilor Filmului Românesc, ne spune mai multe despre acest subiect.
Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi invită tinerii între 16 și 25 ani, din județul Iași, să se înscrie la ediția a II-a a Concursului de literatură umoristică, epigrame și grafică satirică „EUtopia în UE”. Competiția este organizată cu ocazia Zilei Europei, pe 9 mai. Mihaela Morariu, Șefa Serviciului Proiecte și Programe Culturale, PR al bibliotecii, şi
Nona Chiriac, de la Colegiul Naţional “Emil Racoviţă” Iaşi, câştigătoarea premiului I, în 2017, vin în platoul emisiunii.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions