REGIUNEA IN OBIECTIV 24 aprilie 2018

Cu ocazia “Zilei mondiale pentru sănătate şi securitate în muncă”, Inspectoratul Teritorial de Muncă din Iaşi organizează o acţiune de informare pentru asigurarea unor locuri de muncă sigure şi sănătoase. Despre acest subiect ne va vorbi Andrei George Albulescu, inspector-şef la ITM Iaşi.
Campania „Campioni la TVR Iaşi” îi prezintă astăzi pe olimpicii naționali de la Colegiul Naţional de Arte “Octav Băncilă” din Iaşi. Prof. dr. Roxana Ota vine împreună cu Mario Victor Lucaci (clasa a V-a, Premiul II la pian la Olimpiada Naţională de Interpretare Instrumentală, Vocală și de Studii Teoretice Muzicale), iar profesorul îndrumător Filip Mitriţa o aduce pe Raluca Chiriţă (clasa a XII-a, Premiul II la arhitectură la Olimpiada Naţională de Arte Plastice, Arhitectură şi Istoria Artei).
Ateneul din Iași împlineşte 99 de ani! Miercuri, 25 aprilie, de la ora 19.00, Sala Mare de spectacole "Radu Beligan" găzduieşte "Gala Aniversară" sub semnul Unirii prin cultură. În cadrul evenimentului va concerta Corul Marii Uniri, care se află sub bagheta dirijorului Andrei Fermeșanu. Prin telefon, ne dă detalii despre acest eveniment Andrei Apreotesei, directorul Ateneului Iaşi.
A treia ediție a Galei PIN AWARDS, premiile industriei regionale de IT&Outsourcing, va avea loc miercuri, 25 aprilie, la sala Eminescu a hotelului Astoria. Dan Radu, Managing Editor la PIN Magazine, si Dan Zaharia, Promotor al orașelor regionale de succes către industria de IT & Outsourcing, vin cu amănunte despre eveniment.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions