ACTUAL REGIONAL 18 aprilie 2018 | Live TVR Iaşi

Considerata o boala a batranilor, artrita afecteaza de fapt și persoane care au mai puțin de 65 de ani și chiar pe copii. Cei mai mulți adulti asteapta foarte mult pana sa mearga la un medic pentru consult, fapt ce face ca boala sa avanseze nestingheri...

adriana, ciornohuz, munteanu, ovidiu, alexinschi, claudia, danaila, tvr, iasi

ACTUAL REGIONAL 18 aprilie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 18/04/2018
Vizualizări: 44
Integrare

Considerata o boala a batranilor, artrita afecteaza de fapt și persoane care au mai puțin de 65 de ani și chiar pe copii. Cei mai mulți adulti asteapta foarte mult pana sa mearga la un medic pentru consult, fapt ce face ca boala sa avanseze nestingherita.
Artrita nu este o singura boala, ci este un termen care descrie o durere articulara sau o afectiune a articulatiilor. Exista peste 200 de tipuri diferite de artrita si de afectiuni inrudite. Dezvoltam subiectul cu dr. Adriana Ciornohuz Munteanu, medic primar reumatolog, specialist in recuperare medicala.
In partea a doua a emisiunii vorbim despre adicţii şi cum afecteză aceasta nu doar viaţa dependentului ci şi pe cea a familiei. Discuţia are loc în contextul în care Iaşul va găzdui Conferinţa naţională cu participare internaţională "NO addict". Invitat este dr. Ovidiu Alexinschi , medic primar psihiatru, preşedintele conferinţei “NO addict”

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions