REGIUNEA IN OBIECTIV 17 aprilie 2018

Campania „Campioni la TVR Iasi” continua astăzi cu olimpicii la biologie de la Colegiul Național din Iasi. Astazi ne trec pragul: prof Ioana Bohotineanu,
Catrinel Mihai, clasa a XII-a, Locul 1 la Olimpiada de biologie, Sahada Sandra Sumer -clasa a XI-a, mentiune la Olimpiada de biologie.
Conferințele dedicate Centenarului Marii Uniri, organizate de Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi, în parteneriat cu Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, continuă la Palatul Culturii. Maine, 18 aprilie, sunteti invitati la conferința cu tema „Transilvania literară interbelică”, susținută de prof. univ. dr. Nicolae Creţu.
După topirea zăpezii de pe versanţi şi acumularea apelor în lacul Bicaz, aşa cum este cunoscut, luciul de apă arată ca o adevărată groapă de gunoi. Tone de pet-uri, dar şi alte gunoaie plutesc pe apă de la Poaiana Teiului şi până la barajul Bicaz, unde se adună într-un adevărat covor ar indolenţei, nesimţirii şi nepăsării. Discutam problema cu domnul Adrian Niţă - purtatorul de cuvant al Prefecturii Neamt.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions