REGIUNEA IN OBIECTIV 11 aprilie 2018

Gala „Omul anului 2017” a fost organizată în Israel, la Institutul Cultural Român din Tel Aviv de către Asociația Scriitorilor Israelieni de Limba Română, condusă de dl. Dragoș Nelersa, și de Centrul Cultural Israeliano Român, condus de Teșu Solomovici . Prezenta acolo a fost si AURA CHRISTI, redactorul sef al revistei Contemporanul.
Loredana Tănasă și Eliade Dumitrescu ne arata cum a fost călătoria lor de o săptămâna în desertul marocan.
Clubul Logos are un studio de înregistrări video cu propriul canal pe YouTube, amenajat într-una dintre sălile școlii , al cărui scop este acela de a deveni un spațiu al manifestării vocii tinerilor, pe orice temă de care ei sunt interesați. Ideea pleacă de la faptul ca segmentul de vârstă între 10 și 16 ani este cel mai vitregit, în sensul în care sunt emisiuni sau dezbateri despre cei cuprinși în această vârstă – și vor mai fi – dar foarte puține îi includ. Aflam detalii de la cei care au pus la cale proiectul.
Asociația OvidiuRo desfășoară, începând cu luna februarie 2018, Caravana Fiecare copil merită o poveste, ce are ca obiectiv creșterea calității activităților de dezvoltare a limbajului în grădinițele din comunități sărace și, de asemenea, formarea profesorilor pentru modulul educațional Șotron Doi*, ediția 2018 . Fiecare dintre copiii participanți la atelierele de lectură primesc câte o carte pentru acasă, iar profesorul-gazdă și ceilalți profesori din învățământul preșcolar participanți la activități primesc un kit educațional pentru grupă constând în cărți mici, mari și uriașe, materiale, postere și fișe educative. De asemenea, la sesiunea de formare, toți profesorii primesc kituri educaționale pentru grupă. Larisa Dumitru, manager de comunicare al Asociatiei, ne spune cum a fost azi la Lungani si cum va fi in zilele urmatoare la Letcani si Tibanesti.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions