REGIUNEA IN OBIECTIV 29 martie 2018 | Live TVR Iaşi

În perioada noiembrie 2017 – mai 2018, Caravana UAIC va fi prezentă în peste 150 de licee din diferite regiuni ale țării pentru a promova oferta academică a universității în rândul elevilor din clasele a XI-a și a XII-a şi a prezenta oportunitățile de ...

mihaela, onofrei, carmen, gherca, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 29 martie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 29/03/2018
Vizualizări: 12
Integrare

În perioada noiembrie 2017 – mai 2018, Caravana UAIC va fi prezentă în peste 150 de licee din diferite regiuni ale țării pentru a promova oferta academică a universității în rândul elevilor din clasele a XI-a și a XII-a şi a prezenta oportunitățile de care aceştia pot beneficia pe parcursul studenţiei. Invitata moderatoarei Anca Medeleanu este prof.univ.dr. Mihaela Onofrei, ordonator de credite al Universității „Alexandru Ioan Cuza”.
Vineri, 30 martie, membrii filialei USR Bacău sunt invitați la sediul filialei, la întrunirea pe parcursul căreia Dan Lungu, candidat la alegerile Uniunii Scriitorilor din România, își va prezenta programul de candidatură.
Carmen Ghercă, preşedintele ANCAAR Iaşi, ne vorbeşte despre cum se alătură Iașul campaniei internaționale „Light it up blue”, prin care principalele clădiri din marile orașe ale lumii sunt iluminate în albastru, în semn de solidaritate pentru persoanele diagnosticate cu autism.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions