REGIUNEA IN OBIECTIV 22 martie 2018

Fostul PITICOT, Martiniana Antonie , va debuta în rolul Rosinei în opera BĂRBIERUL DIN SEVILLA, sâmbăta, 24 martie. De asemenea, recitalul extraordinar al Vioricai Cortez, de pe 30 martie, include o predare de ştafetă către tânăra mezzo-soprană originară din Iaşi Martiniana Antonie.
"Frământările unui pisoi salvat" este o carte cu două chipuri: pentru copii o istorie cu pisici, plină de tâlcuri, pentru adulți, povestea unor îndoieli și căutări personale. Bumbi, un pisoi negru, este aruncat în albia râului Valea Albă din Bușteni. După trei zile de plâns speriat, părinții autoarei, care locuiesc în apropiere, reușesc să-l prindă. Îl aduc acasă, unde mai au 2 pisoi-frați: Ilie și Grigore. Fuseseră salvați în urmă cu 3 ani, când mama lor îi părăsise la câteva zile după ce-i fătase. Ei îi devin familia pisicească pe care n-a avut-o niciodată. Maria Mazilu, povestitoarea framantarilor, NU ne spune deznodamantul, dar ne spune cum s-a nascut cartea.

Gheorghe Baciu, primarul stațiunii Slănic Moldova, județul Bacău, ar putea fi primul edil demis prin referendum, în județul Bacău. După verificarea și confirmarea celor 1.145 de semnături strânse de un grup de inițiativă, Instituția Prefectului Bacău se pregătește de ultimele proceduri legale pentru a răspunde solicitării locuitorilor. Amanunte aflam de la Florin Popescu – redactorul sef al Ziarului de Bacau.

Marți, 20 martie 2018, ora 15:00, a avut loc lansarea vernisajului de fotografii realizate de Dragoș Iliescu și a cărții „Există viață după cancer” semnată de Mihaela Palade Gheran. Povestile tulburatoare din spatele acestei banale informatii le aflati de la invitatii Ancai Medeleanu.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions