REGIUNEA IN OBIECTIV 21 martie 2018 | Live TVR Iaşi

Cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei, astăzi, de la ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană „Costache Sturdza” din Bacău are loc întâlnirea cu poezia şi muzica, sub genericul „Aproape de Poet”. Vom vorbi la telefon cu Adrian Jicu, directorul Bibliotecii...

aurora, vatamaniuc, adrian, jicu, anca, medeleanu, roxana, bratec, lucian, lucescu

REGIUNEA IN OBIECTIV 21 martie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 21/03/2018
Vizualizări: 20
Integrare

Cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei, astăzi, de la ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană „Costache Sturdza” din Bacău are loc întâlnirea cu poezia şi muzica, sub genericul „Aproape de Poet”. Vom vorbi la telefon cu Adrian Jicu, directorul Bibliotecii.
Sezonul intern de natație debutează în Bacău. Între 21-25 martie, Bazinul de Înot din oraş găzduieşte Campionatul Național de înot pentru Seniori, Tineret și Juniori, eveniment înscris în calendarul competițional al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. Mai multe detalii ne oferă jurnalistul TVR Iaşi Lucian Lucescu.
Pentru că 21 martie înseamnă Ziua Internatională a persoanelor cu sindrom Down, Aurora Vatamaniuc, presedintele Fundației Star of Hope România, vine să vorbească despre evenimentul ”Bine ați venit la noi!”, organizat în această dimineaţă la sediul fundaţiei.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions