Regional Cafe 5 februarie 2018 | Live TVR Iaşi

Vorbim despre fenomenul copiilor rămași acasă după plecarea părinților în străinătate si a celor intorsi acasa si care au dificultati in a se integra. Copiii rămân în țară, fie cu unul dintre părinți, fie cu bunicii. Telefonul și internetul îi ajută pe...

sabina, manea, alexandru, gulei, alexandra, vieru, alexandra, diaconiţa, tvr, iasi, roxana, gorcioaia, anca, medeleanu

Regional Cafe 5 februarie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 05/02/2018
Vizualizări: 25
Integrare

Vorbim despre fenomenul copiilor rămași acasă după plecarea părinților în străinătate si a celor intorsi acasa si care au dificultati in a se integra. Copiii rămân în țară, fie cu unul dintre părinți, fie cu bunicii. Telefonul și internetul îi ajută pe copiii rămași acasă să țină legătura cu părinții plecați la muncă în străinătate. De multe ori, însă, discutiiile devin foarte seci Sunt copii care au plecat la rândul lor cu părinții într-o țară străină și s-au întors acasă, după ce familia nu s-a putut integra peste hotare. Acei copii, deși sunt acum acasă, printre români, au dificultăți în a se adapta din nou în mediile din care au plecat. Tratam acest subiect impreuna cu Inspectorul scolar Sabina Manea si cu ALEXANDRU GULEI – directorul executiv al Asociatiei Alternative Sociale.
INGRID MARC, blogger EUROVISION, ne impartarseste impresiile sale dupa semifinala de la Craiova.
Iar pe 5 și 8 februarie, de la 19:30, la Uzina cu Teatru, va avea loc premiera spectacolului „Strigoii” de Henrik Ibsen, lucrare de licență a Alexandrei Vieru, absolventă a Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Teatru, secția Regie Teatru, Evenimentul se înscrie în programul Youth Focus, program ce vizează crearea unui parteneriat al Teatrului Național Iași cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” în vederea prezentării producţiilor de absolvire (licenţă şi master) ale studenţilor de la Facultatea de Teatru. Prezente in platou vor fi Alexandra Vieru – regizorUAGE si Alexandra Diaconiţa, anul I Master Sibiu .

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions