Regional Cafe 2 februarie 2018 | Live TVR Iaşi

Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi – Muzeul de Istorie a Moldovei vă invită să vizitați, la Palatul Culturii, în perioada 1 februarie – 31 iulie 2018, expoziţia foto-documentară „Comunismul în România”, organizată de Institutul de Investigare a C...

sorin, bocancea, andrei, giurgia, beatrice, rancea, roxana, gorcioaia, anca, medeleanu, tvr, iasi

Regional Cafe 2 februarie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 02/02/2018
Vizualizări: 15
Integrare

Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi – Muzeul de Istorie a Moldovei vă invită să vizitați, la Palatul Culturii, în perioada 1 februarie – 31 iulie 2018, expoziţia foto-documentară „Comunismul în România”, organizată de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer (KAS). Prof.univ.dr. Sorin Bocancea va comenta pentru dvs imaginile pe care le avem din aceasta expozitie.
Asociația ARTIS din Iași și Asociația Obștească MIA din Chișinău lansează la Iași, printr-o conferință de presă-eveniment, proiectul Centenarul Filmului Românesc. Co-organizator al evenimentului ce se va desfăşura pe parcursul a peste un an de zile este Agenția Națională de Presă AGERPRES. Proiectul este derulat în colaborare cu Asociaţia Studenţilor Jurnalişti din Iaşi. Managerul de proiect Andrei Giurgia ne da mai multe amanunte.
Iar BEATRICE RANCEA ne dezvaluie proiectele cu care se intoarce la conducerea Operei Nationale Romane din Iasi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions