Regional Cafe 26 ianuarie 2018

Ediţia premierelor
În ultima zi de vineri din luna ianuarie, Aurica Ichim, cordonatorul Muzeului Unirii Iaşi, şi istoricul Sorin Iftimi ne prezintă, în premieră, albumul "Familia regală la Iaşi".
Apoi, Anca Medeleanu discută cu Vasile Arhire despre noua emisiune din grila TVR, care debutează sâmbătă, 27 ianuarie, la ora 11.00, la TVR3, şi la ora 17.00, la TVR Iaşi - "România 100 – Iaşul în arcul timpului".
Data de 27 ianuarie marchează în fiecare an Ziua Internaţională a Memoriei Victimelor Holocaustului. Vineri, 26 ianuarie, Institutul Francez din Iaşi vă invită la vernisajul expoziţiei documentare „Dâre de lumină. Femeile în timpul Holocaustului”. Expoziţia aparţine Institutului Internaţional pentru Memoria Holocaustului, Yad Vashem, şi prezintă, într-o structură tematică, modalităţi de supravieţuire şi de investire a vieţii cu sensuri în timpul Holocaustului. Despre această zi importantă le ascultăm pe Raluca Varlan-Bondor, responsabil cultură şi comunicare la Institutul Francez din Iaşi, si Ioana Pruteanu, consilier de comunicare la Centru de Informare Europe Direct Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions