Bacau Fest Monodrame | Live TVR Iaşi

Un maraton teatral, ce pune reflectorul pe actor, ca element esenţial al construcţiei unui spectacol. Un eveniment unic în România prin specificul său. Se întâmplă la Bacău, unde în fiecare an e celebrat actorul care are ca partener de scenă doar publi...

Emil Boroghina,Elza Noemi Judeu,Mikols Bacs,Iulia Verdes,Mentor Zymberaj,Doru Mares,Andreea Darie,Ion Mirceoaga,Simona Codreanu,Valentina Zaharia,Elise Wilk,Ada Lupu,Calin Ciobotari,Stefan Hagima,Cerasela Iosifescu

Bacau Fest Monodrame

Publicat de: Mihaela
Data: 05/10/2017
Vizualizări: 45
Integrare

Un maraton teatral, ce pune reflectorul pe actor, ca element esenţial al construcţiei unui spectacol. Un eveniment unic în România prin specificul său. Se întâmplă la Bacău, unde în fiecare an e celebrat actorul care are ca partener de scenă doar publicul.
Evenimentul a avut, de-a lungul timpului, diverse denumiri: de la Gala Recitalurilor Actoricești, la Gala Star, ajungând, anul trecut, la Festivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Valentin Silvestru” și în acest an la BACĂU FEST MONODRAME.
Gândit să pună în valoare arta actorului, festivalul se adresează artiştilor cu posibilităţi deosebite de expresie, valorificate în toate formele de spectacol: comedie, dramă, tragedie, teatru-dans, pantomimă, teatru-circ, stand-up comedy sau teatru de animaţie.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions