Romania Pozitiva - 26 aprilie 2017

„România Pozitivă” îţi propune azi "să fii realist şi să-ţi doreşti mereu imposibilul". Aflăm de la coordonatorii programului Fondul Antreprenorilor Locali pentru Revitalizare Urbană ce proiecte s-au înscris în concurs. Cele mai originale idei vor fi finanţate cu 10.000 de lei.
O cunoaştem şi pe Daria Stărică, de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Iaşi, care a făcut parte din echipa care a câştigat premiul pentru cea mai bună implementare tehnică în cadrul programului educaţional Openings Oportunities. Daria a scris 700 de linii de cod pentru jocul The Night before Exemption.
Apoi, luăm meditaţii la matematică pentru bacalaureat şi admiterea la facultate cu lectorul Mihai Ispas de la Universitatea Tehnică.
Şi nu în ultimul rând, învăţăm să ne recuperăm spaţiul în care trăim apelând la mobilierul pliabil, soluţie oferită de studenţii Facultăţii de Design.
Despre toate acestea şi încă ceva în plus, de la ora 19.00, pe TVR Iaşi, la „România Pozitivă”, o emisiune de Maria Florea şi Carmen Scutariu

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions