Romania Pozitiva la export! | Live TVR Iaşi

În exclusivitate, la România Pozitivă, aflaţi astăzi povestea lui Vasile Constantin, fost maistru la Fortus, pentru care italienii au construit o fabrică de piese auto la Iaşi. Pare incredibil, însă atunci când ești priceput în meseria ta şi munceşti e...

vasile, constantin, cezara, lozneanu, florina, pantilimonescu, radu, miron

Romania Pozitiva la export!

Publicat de: Mihaela
Data: 15/03/2017
Vizualizări: 67
Integrare

În exclusivitate, la România Pozitivă, aflaţi astăzi povestea lui Vasile Constantin, fost maistru la Fortus, pentru care italienii au construit o fabrică de piese auto la Iaşi. Pare incredibil, însă atunci când ești priceput în meseria ta şi munceşti eficient, şefii te vor remarca şi răsplăti. Deocamdată se întâmplă în Italia, dar modelul poate fi importat şi la noi!
O revedem apoi pe ieşeanca Cezara Lozneanu, absolventă de chimie a Universităţii Cambridge, acum consultant in afaceri la Londra, care alături de Florina Pantilimonescu, studentă la Arhitectură şi Radu Miron, student la Informatica ne vor spune ce şanse are proiectul Guvernului de a-i ţine pe tinerii valoroşi în ţară cu burse anuale de 3500 de euro. Şi pentru a demonstra încă o dată că avem tineri creativi, veţi cunoaşte una din echipele câştigătoare la prima ediţie a Innvoation Labs de la Iaşi. Lase'n Play este un proiect al studenţilor de la Automatică şi Calculatoare care pune în arenă un joc video.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions