VARĂ PENTRU VOI - 3 august 2020

Astazi, la “Vara pentru voi”, de la ora 16.00

500 de alergatori sunt asteptati in inima Bucovinei, in luna august. Un campulungean organizeaza prima editie a competitiei de alergare montana Bucovina Ultra Rocks. Cel mai lung traseu va avea 105 km. Startul se va da la miezul noptii, iar traseul trece prin masivele Rarau si Giumalau. Paul Smereciuc, organizatorul Bucovina Ultra Rocks, ne da detalli despre febra pregatirilor.
La Galeriile Tonitza, maine, este dublu eveniment: vernisajul expozitiei de grup “Certitudinea indoielii” si lansarea volumului “35 de poeme in cautarea unui titlu”, editie bilingva romano-franceza, semnat de Valentin Talpalaru si tradus de Simona Modreanu, Valentin Talparu ii spune Laurei Lucescu cine expune.
Daca esti parinte sau viitor parinte si vrei un start reusit in viata pentru copilul tau, atunci evenimentele cuprinse in Saptamana Mondiala a Alaptarii sunt pentru tine! Despre multele lucruri pe care parintii le pot invata, ne da detalii Loredana Ciofu.
Iulian Paraschiv este un tanar implicat in multe proiecte civice, intre care care Clubul Tineri de succes din Iasi, care, incepand astazi, organizeaza cursuri gratuite de vorbit in public. Este insa si un magician deja consacrat si ne destinde putin cu unul din numerele sale.

Moderator: Anca Medeleanu
Realizator: Gabi Rotaru

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions