REGIUNEA IN OBIECTIV - 29 martie 2019

ANCAAR Iaşi vă aşteaptă luni, 1 aprilie, la concertul caritabil pentru copiii și adulții cu autism, ARMONII ALBASTRE. Evenimentul va fi prezentat de actorul Adrian Păduraru, iar invitația ne-o adresează Carmen Ghercă, preşedintele ANCAAR Iaşi.

Sâmbătă, 30 martie, Programul Național Cantus Mundi organizează, la nivel național, evenimente muzicale cu ocazia „Orei Pământului”, în intervalul orar 20.30 – 21.30. În județul Iași, „Ora Pământului 2019” va fi celebrată de peste 500 de copii și tineri, din 16 coruri, care se vor reuni pe esplanada din fața Palatului Culturii din Iași, precum și de către 120 de copii de la Școala Gimnazială din Rădeni, comuna Roșcani, incepand cu ora 20.30. Amănunte ne dau prof Irina Florian, Inspector școlar la ISJ Iaşi
şi prof Ioana Antoaneta Luchian, de la Colegiul Național Iaşi.

În cadrul Festivalului UMOR’N’IAȘI (1-7 aprilie) se va desfășura spectacolul „Votează! Votul tău contează!“, unde trei candidați, Roşu, Galben și Albastru, vor fi sprijiniți cu momente realizate de trei alianțe de organizații studențești din Iași. De vorbă cu Adrian Căliman, de la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions