VARĂ PENTRU VOI - 12 august 2020

Sanctuarul marian de la Cacica este, an de an, loc de pelerinaj pentru mii de credincioşi, cu ocazia sărbătorii "Adormirea Maicii Domnului". Cum va fi celebrată liturghia din ziua de 15 august şi în ce condiţii se poate participa la acest eveniment din viaţa Diecezei romano-catolice de Iaşi aflaţi de la pr. Adrian Blajuţă, directorul Oficiului pentru Comunicaţii Sociale al Episcopiei.
C@rte în sate revine la TVR Iaşi prin vocea Silviei Vrînceanu Nichita, fondator al acestui proiect cultural care se desfăşoară în judeţul Vrancea. Vorbim cu ea despre Cărțilă și echipa de 30 de voluntari-povestași care oferă “bucurie prin lectură” și care călătorește prin satele uitate, cu o valiză plină cu cărți pentru a citi povești, pentru a afla povești ale copiilor și oamenilor din sate, dar și pentru a crea noi povești.
Intre 17 şi 23 august, la Fălticeni va avea loc cea de a zecea ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”. Despre tradiţia festivalului organizat de Asociația „Fălticeni Cultural” ne vorbeşte pr. Liviu Mihăilă, iniţiatorul acestui frumos proiect dedicat copiilor şi adolescenţilor.
Toate acestea la „Vară pentru voi”, cu Anca Medeleanu, într-o ediţie semnată de Carmen Olaru.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions