VARĂ PENTRU VOI - 29 iulie 2020

Grădina Senzorială „Magic”, amenajată în cadrul proiectului „Spaţii inovatoare de învăţare pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 10/11 ani (TELESPA)” şi inaugurată ieri, este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 11 ani şi conţine materiale educaţionale de exterior destinate procesului de învăţare, structurate pe domenii de dezvoltare specifice vârstelor mici prin integrarea tuturor simţurilor. Conf. univ. dr. Gianina-Ana Massari coordonatorul proiectului, răspunde întrebărilor Andreei Ştiliuc.

Luni a avut loc lansarea celei de-a 30-a ediții a Festivalului Internațional de Graficǎ Satiricǎ și Literaturǎ Umoristicǎ “Umor la… Gura Humorului” , o ediție FĂRĂ un festival-concurs, însă în care se va scoate în evidență toată această istorie prin expunerea tuturor lucrărilor câștigătoare din cele 29 de ediții. Stefan Popa Popa’s ne ajută să rememorăm ediţiile festivalului.

Teodora Grumeza, eleva în clasa a IX-a la Liceul de Artă “Ştefan Luchian” din Botoşani, este pasionată de cântecul popular. Desi încă mică, a adunat deja numeroase premii la festivalurile de profil, şi vine în platoul „VARĂ PENTRU VOI” să ne arate cum a reuşit aceste lucruri.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions