VARĂ PENTRU VOI - 5 august 2020

Pe Irina Caţighera aţi cunoscut-o deja. Este ieşeanca pentru care cele 133 de ţări vizitate până acum înseamnă tot atâtea experienţe inedite. Ar vrea să trăiască în Mexic sau în Japonia, ar revedea India, China şi mare parte din Africa, dar plănuieşte o călătorie în America Centrală. Astăzi, temerara noastră ne povesteşte câteva dintre experienţele culinare pe care nu le-a refuzat.
Dana Burlacu Visternicu este pasionată de bucătărie şi ne spune cum a trecut de la blidele cu tocinei, chiroște, rață pe varză, brânză de oi, ciocolată de casă şi cornuleţele din Bucovina la atelierele de educație gastronomică.
„ Eu tare greu aş trăi fără satul meu natal, Iaslovăţ, ce se află chiar în inima Bucovinei, greu aş trăi şi fără cântecele tradiţionale, fără obiceiuri şi fără tradiţii...” spune interpreta de folclor, Emilia-Maria Solovăstru. Ce premii a adus în Bucovina cea dragă sufletului ei şi ce gânduri are astăzi tânăra de doar 16 ani aflaţi de la ora 16.00.
„Vară pentru voi” vă este propusă astăzi de Anca Medeleanu, gazda emisiunii, şi de Carmen Olaru, realizatorul acestei ediţii.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions