VARĂ PENTRU VOI - 31 iulie 2020

Nu ne lăsăm copleșiți de pandemie că doar nu e pentru prima dată când ceva sau cineva încearcă să ne schimbe rostul. Și ca să vă demonstrăm că avem soluții să depășim anumite praguri, aflați că astăzi, ”Vară pentru voi” este legătura diafană dintre creier, muzică, Beethoven și voi. Realizatoarea emisiunii, Maria Florea, alături de moderatoarea Laura Lucescu, vă propune o oră la televizor altfel, cu discuții care ies din tipare și invitați inspirați care au ceva a zice: inedit și plăcut.
De pe scena Filarmonicii din Iași, Bujor Prelipcean ne spune cum va arăta lumea muzicală în viitorul apropiat, atât în calitate de manager al instituției de cultură, cât și ca prim violonist al celebrului cvartet Voces.
Neurochirurgul Bogdan Iliescu ne va dezvălui câteva dintre misterele materiei cenușii la percepția muzicii beethoveniene, dar ne explică și de ce e bine să lăsăm copiii să-și facă temele ascultând muzică. Și toate acestea învăluite în magia Sonatei Kreutzer interpretate de Mălina Ciobanu și Daria Ioana Tudor, într-un cocert online de la Berlin.
Și pentru că e weekend și vreme de vacanță, mergem în Grădina de Vară de la Palas cu Adelina Paisa şi reporterul Andreea Știliuc. De la ora 16.00, pe TVR Iași.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions