Vară pentru voi - 24 iulie 2020

"Vară pentru voi", astăzi o ediţie sănătoasă!
Vorbim despre pericolul din farfurie, dar mai ales învăţăm să mâncăm sănătos. Ne face recomandări pentru o dietă echilibrată dr. Delia Reurean-Pintilei,
medic primar Diabet, Nutriţie, Boli Metabolice. Ce ar trebui să facă adolescenții şi copiii pentru a creşte sănătoşi, care sunt principiile de bază pentru alegerile hrănitoare ne va spune invitata noastră.
Chef Bogdan Puiu ne propune câteva reţete de sezon chiar din atelierul său din care vom transmite live. Evident, gustos, dar şi sănătos!
Raluca Aftene, jurnalist TVR Iaşi, ne dezvăluie câteva secrete din noul sezon al producţiei România în bucate, cea mai savuroasă emisiune de pe TVR2.
Mergem şi la Voineşti, unde îl cunoaştem pe Claudiu Ivaşcu, producător de legume ecologice, care nu se limitează doar la coşul verde plin cu salate netratate, ci organizează ateliere pentru cei mici, dornici să înţeleagă importanţa consumului de fructe și legume bio.
„Depinde doar de noi! Toate alegerile ne aparţin.” Aşa consideră Constanţa Ţurcanu, instructor de fitness-aerobic şi care ne invită la un antrenament... în Grădina Botanică.

Anca Medeleanu vă prezintă toate aceste subiecte aşa cum doar ea ştie!
O ediţie plină de culoare, oferită de Carmen Olaru şi Andreea Ştiliuc

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions