REGIUNEA IN OBIECTIV - 24 iulie 2019

În perioada 23-24 iulie se desfășoară prima ediție a IAȘI GUITAR ACADEMY, un eveniment dedicat pasionaților de chitară clasică ce cuprinde masterclass, concert, conferință și jam-session. Pe durata celor două zile, cursanții sunt îndrumați de trei tineri chitariști români multipremiați pe plan internațional. Vorbim cu Mircea Gogoncea (University of Southern California – SUA),
Cristian Grămesc (University Mozarteum – Austria),
Dragoș Ilie (Columbus State University – SUA) şi conf. univ. dr. Daniel Dragomirescu (Universitatea de Arte din Iaşi).

Dr. Coralia Costas, şef Birou Relaţii Publice, Marketing Cultural, Logistică, Proiecte şi Programe la CMNM ne spune ce putem vizita în această vară la Palatul Culturii din Iaşi.

Din 2017, Asociatia Rădăuțiul civic este atentă la acțiunile administrației locale, inițiază acțiuni de ecologizare și de amenajare urbană, este sensibilă la problemele comunității şi a înființat un club de lectură. Sub genericul „BookHaos Society”, doi dintre membri săi - Tabita Juravle, președinta Consiliului Elevilor de la Colegiul Național "Eudoxiu Hurmuzachi" din Rădăuți și Gabriel Chiraș, absolvent al Facultății de Istorie din Iași, în prezent profesor, ne vizitează astăzi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions